vores services

Kontakt os

Låsesmed Grindsted tilbyder blandt andet: 

01

nøgleservice

Hos os har vi en effektiv og hurtig nøgleservice. I langt de fleste tilfælde kan du få lavet nøglekopier, mens du venter i butikken næsten uanset hvilken slags type nøgle, det drejer sig om.

02

låseservice

Hos Låsesmed Grindsted udfører vi alt inden for låseservice. Uanset om det drejer sig om reparation, montering, installation eller omlægning af låse, kan vi hjælpe dig.

03

Døgnvagt

Hvis du står i en akut situation, hvor du har låst dig selv ude, så kan vi hjælpe dig. Vores døgnvagt rykker hurtigt ud og udfører låseservice på alle tidspunkter af døgnet.

04

overvågning

Vi skaber ekstra tryghed i dit hjem eller i din virksomhed gennem professionelle låsesystemer, alarmer, adgangskontrol, overvågning og meget mere.

05

tyverialarmer

Du finder hos os et stort udvalg af forskellige effektive tyverialarmer i forskellige størrelser og prisklasser. Derfor kan vi også finde en, som matcher dine behov.

06

rådgivning

Hvis du har nogle spørgsmål til vores mange servicer, eller er du i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne give dig rådgivning.