Sikkerhedslåse

Kontakt os

Sikkerhedslåse i Grindsted

Sikkerhed og tryghed er yderst vigtigt, uanset om det drejer sig om et privat hjem, en virksomhed eller noget helt tredje. Dette kan du opnå med en professionel sikkerhedslås, som sikrer dit hjem eller din butik mod tyvens lange fingre. Hos Låsesmed Grindsted arbejder vi kun med de bedste og forsikringsgodkendte sikkerhedslåse, så vi med garanti kan give dig den optimale kvalitet og beskyttelse.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Mange danske hjem er ikke sikret optimalt mod indbrud, fordi låsene enten er for slidte eller svage. Det er derfor en rigtig god ide at få undersøgt sin lås og få udskiftet den, hvis den ikke er sikker nok. Disse trick kan du gøre brug af for at forebygge et indbrud.

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Ved at montere én eller flere gode låse på hjemmets yderdøre, sikrer du dit hjem mod ubudne gæster. Du gør det sværere for tyven at bryde ind, hvis du har mere end én lås. Derfor er det en god ide at supplere hovedlåsen med en anden stærk lås.  

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Du skal som udgangspunkt være opmærksom på tre ting, når du køber en ny lås. For det første skal den kunne låses fra begge sider. For det andet skal den være borebeskyttet, og for det tredje bør den have høj dirke - og kopieringssikkerhed. Spørg os endelig til råds, når du leder efter en sikker lås.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi monterer naturligvis også sikkerhedslåse på terrasssedøre og vinduer samt kælderdøre. Vi hjælper dig på den måde med at sikre dit hjem optimalt mod tyven.